Nem risret med tomat, asparges og æg

Nem og lækker risret

Risretter er noget vi ofte laver her hjemme! Både Clara, Christian og jeg er kæmpe fan. Det er en nem måde at få en masse grøntsager i Clara, det smager virkelig lækkert og det er nemt at lave.

Ingredienser

  • 2,5 dl ris
  • 300 g kylling
  • 10-15 cherrytomater
  • 1 bundt asparges
  • 3 æg
  • 3 tsk pesto
  • Olie til at stege i 

Forberedelse

  • Kog risene efter anvisningen på pakken
  • Skær kyllingen i tern og bland pestoen med kyllingen
  • Skær asparges og tomater ud i små stykker
  • Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen

Fremgangsmåde

  • Steg kylling med pesto i olie i en wok-gryde
  • Kom asparges i wok-gryden når kyllingen er stegt lys og det værste væde er væk
  • Kom tomater i wok-gryden når kyllingen er stegt brunlig og steg det i 2 minutter
  • Kom de kogte ris op i wok-gryden og vend det med sammen
  • Hæld æggene op i wok-gryden og rør godt rundt ved middel varme 
  • Lad det stege i 5 min til æggene er stegt og maden er klar til servering 

Så er der serveret!

Tag mig gerne på Instagram @trinejacobsendk hvis du prøver opskriften af, vil elske at se en masse billeder!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen