Vlog fra Gardasøen og en oplevelse i Milano

Manerba Del Garda

Sommerferien er ved at være slut for de fleste og mange er vendt tilbage til arbejdet og hverdagen. Jeg drømmer mig ret tit tilbage til vores lille sommerferie, for det var virkelig et par gode uger. Det var anden sommer med Clara og det bliver kun sjovere og sjovere med alle de ting hun kan nu i forhold til sidste år.

Når men, jeg har lavet en lille video fra vores ferie til Gardasøen, Italien. En skøn uge med mine forældre. Den stod både på badeferie og en masse udflugter.

Videoen kan ses ved at klikke her

Milano

Ferien sluttede vi af med en overnatning i Milano, hvilket ikke var den største succes. Vi var i Milano for 4 år siden ca. og jeg husker det som den skønneste by. Jeg har virkelig drømt om, at komme tilbage og opleve mere af Milano!

Den drøm blev hurtigt ødelagt efter bare et par timer i centrum af Milano. Der er simpelhen så mange gadesælgere, at man nærmest ikke kan gå 100 m. uden at blive stoppet flere gange. Ud over det blev vi udsat for tricktyveri mens vi spiste frokost. De fik heldigvis ikke noget, men hold nu op det var en ubehagelig oplevelse! Selvom der både er politi og militær på gaderne, følte jeg mig på ingen måder tryg i byen. Specielt ikke efter en uge ved Gardasøen, hvor der nærmest ingen gadesælgere eller den type mennesker er.

Selvom Milano er en af de store modebyer, så er det bestemt ikke en by jeg har lyst til at besøge igen. Jeg synes det er vildt hvad det er sket på 4 år, for der er godt nok sket meget i den by!

Selvom vi sluttede ferie af på en ærgerlig måde i Milano, så var det første af ferien helt perfekt! Vi boede på en lille campingplads den lå lige ned til Gardasøen. Super hyggeligt sted og tæt på flere rigtig lækre restauranter.

Hvis du ikke har set min Vlog fra vores ferie på Kreta i maj måned, så kan du finde den ved at klikke her.

XOXO

Trine Jacobsen

Følg med på: Instagram og Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen