8 ting jeg drømmer om

Min lille familie
Min lille familie

Man går vel altid og drømmer lidt om alverdens ting og sager. Der er så mange ting jeg gerne vil, nogen ting er mere opnåelige end andre, men det er altid godt at drømme. Det er endnu bedre, når tingene så går i opfyldelse. Jeg har samlet 8 ting som jeg går og drømmer om her:

Længere rejse

Jeg drømmer om at komme ud og rejse i længere tid, altså mere end bare et par uger. Det kunne være så fedt at komme nogle steder hen hvor jeg ikke har været før, og rejse lidt fra land til land og få en masse oplevelser med min lille familie.

Selvstændig

Jeg har en lille drøm om at blive selvstændig. Ikke inden for noget bestemt, jeg kunne bare godt tænkt mig at have mit eget og være mig egen chef.

Flytte til Sjælland

De fleste der kender mig bare lidt ved godt, at jeg har en drøm om at komme tilbage til Sjælland. Jeg er født og opvokset i Herlev og flyttede først til Fyn da jeg startede på bygningskonstruktør studiet. Jeg har hele min familie og de fleste venner på Sjælland, så det er helt klar en kæmpe drøm at komme tilbage til Sjælland.

Få et barn til 

Det kommer nok heller ikke som den store hemmelighed for nogle. Jeg er selv enebarn og derfor er jeg slet ikke i tvivl om at Clara skal have en lillesøster eller lillebror. Det er bestemt ikke fordi jeg har haft det dårligt som barn eller noget i den stil, men der er så mange fordele ved af have en søster eller bror. Ikke fordi der ikke også er ulemper, men det er der jo ved alting. Der er ikke nogen tidshorisont for hvornår der skal komme en lille en til, men der går lige et par år i hvert fald.

Australien igen 

Jeg var 2 måneder i Australien da jeg havde sabbatår efter gymnasiet og det var helt fantastisk. Jeg skal helt bestemt tilbage på et tidspunkt, for jeg er slet ikke færdig med at opleve og udforsket Aussie!

Få en båd

Jeg ved egentlig ikke om det er en decideret drøm, men hold nu op hvor kunne det være lækkert at have en båd. At sejle rundt på havet på de varme sommerdage, ej hvor kunne det være fedt. Jeg er dog ikke så fan af tanken om, at den skal holde ved lige og alt det der.

Kommer til USA

Jeg har, lige så længe jeg kan huske, haft en drøm om at komme til USA, specielt New York og Californien. Jeg ved ikke hvad det er der er så fascinerende ved USA, men jeg vil virkelig gerne opleve det.

Få et hus, vores eget 

Før vi fik Clara var vi i gang med projekt “byg hus”, det gik i stå af flere årsager og vi valgte at leje et rækkehus i stedet, som er der hvor vi bor nu. Jeg glæder mig helt vildt til, at vi på et tidspunkt skal have vores helt eget hus. Det er bare noget andet, at have sit eget hus end at leje.

Tak for at du læser med, det betyder mere end du aner!

XOXO 

Trine Jacobsen 

Følg med på: Instagram og Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen