En kage, uendelige muligheder

Reklame for smartbake.dk

Chokoladekage med bær
Chokoladekage med bær

Ja overskriften forklare jo lidt, hvad det skal handle om – nemlig KAGE.

Jeg elsker kage, det ligger jeg ikke skjul på. Specielt chokoladekage har jeg en svaghed for. Jeg havde egentlig lavet en aftale med mig selv om, at jeg ikke ville købe de der hurtig kager der bare lige skal vand eller mælk i. Det tage ikke særlig meget længere tid at bage en kage fra bunden, og en helt hjemmelavet kage er altså bare bedre. Jeg har dog alligevel ombestemt mig lidt, efter at have smagt denne chokoladekage fra Smartbake.dk.

En kage

Smartbake har lavet en chokoladekage der smager himmelsk.
Chokoladekagedejen kan købes i Netto til 20 kr. Den simple løsning er, at tage papiret af formen, sætte kagen i den varme ovn og 30 min senere er der en lækker chokolade klar.

Det var det første jeg prøvede, efter at have modtaget 4 stk. af disse chokoladekagedeje fra Smartbake.
Det blev virkelig vellykket, og selv Christian der normalt ikke er så glad for chokoladekage, synes den var virkelig god. Jeg lavede en almindelig glasur til kagen og smurte på da den var kølet af, hvilket kun gjorde den bedre.

Uendelige muligheder

Man kan også vælge at gøre chokoladekagen til sin egen. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan blande i dejen.

Jeg har allerede planer om, at vi skal prøve at lave en med nogle bær i, muligvis blåbær, da Clara elsker blåbær. Vi skal også lave en med kokos, en med nogle nødder og måske også en med lidt appelsinsaft i og lidt revet appelsinskal. Det er i hvert fald nogle af de ting jeg plejer at elske, når det er i kager.

Kagen kan både bruges til en søndag når man lige har lyst til en lille kage, eller når man får gæster og desserten skal være nem at lave. Der er et væld at muligheder for at få en lækker kage, der er utrolig nem at lave.

I princippet kan man nøjes med at pynte den, og så har man en super lækker og flot kage.

Denne lækre chokoladekage vil også blive anmeldt af flere forskellige mødre på MomsterTest i løbet af den næste uges tid.

XOXO

Trine Jacobsen

Følg med på: Instagram og Facebook

Chokoladekage med bær
Chokoladekage med bær

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen