8 ting jeg glæder mig til

Jeg synes virkelig vi er inde i en god periode i øjeblikket, hvor der bare er så mange ting, at glæde sig til hele tiden. Her kommer de 8 ting jeg glæder mig mest til, i løbet af de næste par måneder.

Kreta

På lørdag tager vi en uge til Kreta med mine forældre. Jeg glæder mig helt vildt til at kick-starte sommeren allerede nu. Jeg glæder mig til at ligge ved poolen, opleve Kreta, hygge med familien, drikke drinks, spise lækker mad og blive (forhåbentlig) dejlig brun.

Givskud Zoo

Vi har snakket med Christians søster om, at de 2 kusiner skal i Givskud Zoo sammen. Det bliver så hyggeligt, at kigge på alle dyrene og bare bruge tid med dem.

Rigtig sommer

Jeg glæder mig til, at vi forhåbentlig snart får noget rigtig sommer og varme i danmark. Noget der indbyder til sommerkjoler, nederdele og bare ben. Jeg håber på, at vi får en lige så god sommer som sidste år, selvom jeg nu tvivler lidt på det.

Mor datter shoot 

Vi har snakket med dem der har taget graviditetsbilleder og newborn billeder af henholdsvis mig og Clara om, at de gerne vil prøve at lave nogle mor-datter billeder med Clara og jeg. Det er stadig i start fasen, men jeg glæder mig allerede til, at få taget sådan nogle billeder. Jeg har allerede fundet lidt inspiration, som er virkelig sødt!

Shoppetur til Sverige 

Jeg har planlagt en shoppetur til Sverige med mine forældre og Clara, imens Christian er på øvelse i udlandet. Der skal helt sikkert shoppes sommertøj til både Clara og jeg. Bl.a. fra Newbie, Lindex og alle de andre lækre mærker man kan få der ovre.

Mødregruppe

Jeg glæder mig til, at vi skal ses med mødregruppen igen. Forhåbentlig er der lidt flere der kan end sidst, hvor vi var 2 ud af 6 der kunne. Det er så hyggeligt at se de små piger “lege sammen” og se hvor meget de udvikler sig fra gang til gang.

Venindetid

Samme weekend som Clara og jeg skal til Sverige med mine forældre, har jeg planer om, at jeg skal prøve og få set nogle af mine veninder på Sjælland. Det er så sjældent jeg får dem set, så når muligheden byder sig, er det med at få det gjort!

Italien

Jeg glæder mig til, at vi i sommerferien skal en uge til Italien, nærmere betegnet Gardersøen. Vi slutter af med en overnatning i Milano, hvilket jeg også glæder mig helt vildt til. Vi har fået haft en enkelt dag i Milano da vi var ved Comosøen og det er en fantastisk by.

Jeg er sikker på de næste måneder bliver rigtig gode! Der er massere at glæde sig til, om mon ikke der sniger sig et par ekstra ting ind, som vi kan se frem til.

Det var alt for nu.

XOXO

Trine Jacobsen

Bloggen og jeg kan følges på: Instagram og Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen