Nemme og lækre tarteletter

Okay, jeg elsker virkelig tarteletter. Det er ikke altid den nemmeste ret at elsker, for de normale opskrifter kræver en masse tid og er oftest besværlige at lave.

Jeg faldt over denne opskrift på www.alt.dk for et par år siden. Jeg har faktisk også lavet et indlæg med opskriften før, dog på engelsk. Det er en virkelig god opskrift, så den kan godt tåle at blive delt på dansk også. Den tager ca. 25 min at lave, kræver ikke alverden og de smager virkelig godt! Vi har over tiden ændret til på opskrifter, således at den er blevet endnu bedre.

Ingredienser:
– 250-300 g. kylling
– 25 g. smør
– 1 bundt asparges
– 4 dl. hønseboullion
– 1 1/2 dl. fløde
– 2 spsk. majsstivelse
– Dil (frisk eller tørret)
– 10-14 tarteletter
– Salt og peber

Here we go:
– Skær kyllingen i små stykker. Rens aspargesene og skær dem i små stykker.
– Smelt smøren i en gryde og steg kylling i et par minutter (den skal ikke blive brun). Tilføj aspargesene og steg et par minutter mere.
– Tilføj hønsebouillonen og kog op. Lad det simre i 5 minutter.
– Bland fløde og majsstivelse og tilføj det i gryden.
– Smag til med dil, salt og peber.

– Varm tarteletterne i ovnen efter anvisningen på pakken.

Dinner is served!

XOXO
Trine Jacobsen

Bloggen og jeg kan følges på: Instagram og Facebook

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar