Jeg er flyttet

Eller det vil sige, bloggen er flyttet.

Det er ikke så længe siden jeg lagde dette indlæg op, hvor jeg forklarede lidt om, at bloggen skulle op og køre igen efter 4 måneders pause. Efter det indlæg kom jeg i kontakt med Momster som tilbød, at jeg kunne flytte min blog over til dem.
Dette takkede jeg, efter lidt tænketid, ja tak til.

Jeg ved egentlig ikke om der ligger så mega mange overvejelser bag. Jeg tror bare, at jeg havde lyst til at prøve noget nyt, og hvis det skulle være, var nu et godt tidspunkt inden jeg fik startet rigtig op.
Jeg var rigtig glad for at have min blog hos Nouw, no bad feelings at all. Jeg havde bare brug for, at prøve noget nyt for, at se hvor det kan bringe mig og min blog hen.

Momster er Danmarks eneste blognetværk for kvinder med børn. Det vil sige, at det altså kun er mødre der har deres blog hos Momster.
Bare fordi jeg har flyttet min blog over til Momster, vil mit sidste indlæg stadig gælde om hvad bloggen kommer til at handle om. Den vil stadig blive mit frirum, hvor der vil komme indlæg om alt fra hvad der lige sker i livet lige nu, til opskrifter, forskellige emner, månedsindlæg osv.
Bloggen vil altså ikke kun komme til at handle om det at være mor og have et barn.

Bloggen har, ved flytningen, fået nyt design. Der mangler stadig en del før den er færdig, men det komme stille og roligt. I første omgang skal jeg have lavet en ny header. Det er det der står højeste på liste over ting der skal laves. Der efter skal jeg havde lavet lidt småjusteringer, men Momster platformen kører med en helt anden opsætning end Nouw gjorde, så jeg skal lige lære det hele på ny.

Jeg er allerede blevet budt hjertelig velkommen af Momster kontoret og har allerede fået super god service til at få flyttet både bloggen og domænet.
Jeg glæder mig til dette samarbejde og til, at se hvor det kan bringe mig hen.

Det var alt for nu!
Jeg håber I har lyst til at følge med fremadrettet og se hvad der kommer til at ske her på bloggen de næste par måneder.

XOXO
Trine Jacobsen

Bloggen og jeg kan følges på: Instagram og Facebook


2 kommentarer til “Jeg er flyttet”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen