10 random facts about me

IMG_1314

Hello!

Jeg er altid stor fan af at læse de her slags indlæg, med 10 facts om en man har fulgt. Så det synes jeg da også, I skal have lov til at læse fra mig af. Nogle af tingene ved nogle af jer måske i forvejen, og andre er nok ret nye.

 1. Jeg elsker at afprøve nye ting som fx. opskrifter, men er rigtig dårlig til rent faktisk at få gjort det.
 2. Jeg er stor forbruger af appelsinjuice!  Kan næsten ikke hænge sammen, hvis jeg ikke starter med et glas juice om morgen.
 3. Jeg elsker The Kardashians. Not much to say about that, men jeg elsker virkelig at følge med i tvserien om dem.
 4. Christian og jeg har været kærester i 3 år her til februar. Kan ikke helt forstå at tiden går så stærkt, og vi faktisk har boet sammen 2 år her til februar også.
 5. Jeg har været kunstskøjteløber i 10-11 år, men har ikke stået på skøjter i snart 2 år. Jeg savner det dog helt ubeskriveligt meget.
 6. Jeg havde 5 A-fag i gymnasiet. Matematik, Dansk, Engelsk, Virksomhedsøkonomi og International Økonomi.
 7. Enter har jeg ankelsokker på eller skisokker på. Er ikke særlig stor fan af normale lange sokker, så det er enter eller. Men til gengæld bruger jeg sokker året rundt, bryder mig ikke om at rende rundt med bare fødder, heller ikke når jeg bare er der hjemme.
 8. De sidste 4-5 år har jeg faktisk godt kunne lide at tage billeder af alt muligt, dog kun med min iPhone. Jeg har dog en plan om at lære at bruge Christians spejlrefleks kamera, så der kan komme lidt bedre billeder her på bloggen og Instagram.
 9. Jeg elsker at være på skiferie! Jeg har faktisk stået på ski siden jeg var 2 år.
 10. Jeg er egentlig ikke særlig glad for at bo i lejlighed. Jeg er opvokset i hus med have, og savner virkelig det der med at man bare kan gå ud når man vil, uden at det skal være offentligt. Jeg er hellere ikke særlig glad for at bo så tæt på andre, altså hvor der faktisk bor nogle på begge sider og over os. Glæder mig virkelig til vi får fundet et rækkehus at bo i.

Håber I synes det var sjovt, at lære lidt mere om hvem jeg egentlig er som person.
Hvis I vil følge mere med i mit liv kan i gøre det på Instagram, og bloggen kan I følge på Facebook og Bloglovin.

XOXO
Trinekjacobsen

2 kommentarer til “10 random facts about me”

 1. Cecilie Amalie Brevadt

  Jeg kan kun være enig i punkt nr. 3. No words needed – Kardashians er og bliver bare den perfekte serie at slumre til 🙂 Selvom det er alle de gamle afsnit som TV3 kører lige nu, så er det nu meget skønt bare at flade ud på sofaen og følge med i deres ekstraordinære liv! 😉

  http://cillesunivers.dk/

 2. Synes det er så hyggeligt, at det er alle de gamle afsnit de kører på TV3 i øjeblikket 😀
  Skal dog starte i praktik fra næsten uge med 37 timer om ugen, så får lidt svært ved at se det. Ved slet ikke hvad jeg skal gøre :joy: :stuck_out_tongue:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen