10 facts om mig

Hej folkens!

Synes lidt i fortjener et indlæg om hvem jeg egentlig er, nu når jeg har oprettet en blog. Så det får i da her med en “10 facts om mig”.

 1. Jeg hedder Trine Krogh Jacobsen
 2. Jeg er 22 år gammel (220993)
 3. Jeg bor i lejlighed i Odense med min kæreste Christian
 4. Studere til bygningskonstruktør (5. semester – færdig i december 2016)
 5. Jeg er enebarn
 6. Mine forældre, min familie og de fleste af mine veninder bor på Sjælland, da det er der jeg er opvokset.
 7. Jeg startede til kunstskøjteløb, da jeg var 9 år gammel og har brugt nærmest al min fritid i Herlev skøjtehallen. Efter jeg flyttede til Odense, er jeg dog stoppet med selv at træne og være træner, men er dommer/beregner til konkurrencer.
 8. Jeg går en del op i træning og at spise fornuftigt. Ikke noget fanatisk, men tænker over hvad jeg putter i munden og prøver på at træne minimum 3 gange om ugen, når tiden er til det med studie og arbejde.
 9. Jeg er nok en smule afhængig af min telefon og specielt Instagram. Det er også en af grunden til, at jeg besluttede mig for at starte en blog. Netop det her med, at man kan komme ud med mere forklaring og tanker er jeg ret vild med. Et lille link til min Instagram:  https://instagram.com/trinekjacobsen/
 10. Jeg elsker shopping, og har nok også lidt en afhængighed der. Jeg har altid minimum 3 ting der står på venteliste til at blive købt. Det kan være alt fra nipsting til hjemmet til sko, tøj, make-up eller træningsudstyr.

 

Det var så de 10 facts om mig for nu, håber i vil følge med og lære mig endnu bedre at kende.

TKJ

XOXO

1 kommentar til “10 facts om mig”

 1. Pingback: 15 facts om Trine Jacobsen - TRINE JACOBSEN

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen