Anmeldelse af Carriwell amme BH’er

Samarbejde med Carriwell og Pixiagency

Før jeg fødte vores lille Clara blev jeg kontaktet af Pixiagency og Carriwell der laver bl.a. amme BH’er, hospitalstrusser og andre nytte ting til før og efter fødslen. Jeg sagde ja til, at teste et par af deres amme BH’er, hvilket jeg efterhånden har fået gjort, da Clara er 6 uger gammel nu og er blev ammet siden fødslen.

De 2 amme BH’er jeg har testet er en sømløs amme BH med indlæg og en amme BH i økologisk bomuld .

Carriwell lover, at man får en amme BH der opfylder alle ens behov – komfort, støtte, design, kvalitet, pasform, funktionalitet og anvendelighed. Amme BH’erne er lavet i åndbart microfiberstof. Samtidig går de op i, at BH’erne skal være med til, at skabe en god hud-til-hud mellem baby og mor.

Billederne er lånt fra carriwell.dk

Da jeg modtog amme BH’erne blev jeg meget overrasket over hvor bløde de var. De virkede super behagelig i stoffet. Min anden tanke var, at det er nogle meget voldsomme stropper begge bh’er har. Jeg har ikke selv den største barm, og er derfor ikke vant til bh’er med meget støtte i. Amme BH’erne er ikke de kønneste og mest feminine i designet, men de udstråler derimod funktionalitet.

Jeg har nu fået afprøvet begge amme BH’er i lidt over en måned og jeg er fuldt tilfreds med dem begge. De er rigtig dejlige, at have på og giver en virkelig god støtte. Selvom jeg ikke har den største barm, så er den alligevel vokset hvilket godt kan mærkes. Derfor er støtten faktisk rigtig dejlig. Pasformen er super god og tilpasser sig begge brystet, som jo godt kan være forskellige i størrelsen alt efter hvor spændte de er. Jeg kan sove med begge BH’erne uden nogle gener, hvilket er et must for mig. En af de ting jeg også synes er rigtig gode ved disse amme BH’er er, at når den bliver “åbnet” så er det hele brystet der bliver “åbnet” til. Det gør, at denne hud-til-hud kontakt bliver skabt som er så vigtig.
Det eneste negative jeg har at sige, er omkring stropperne. Jeg har spændt dem helt ud og kunne egentlig godt bruge, at de var bare en lille smule længere. Jeg ved ikke om det kunne have hjulpet med en størrelse større, for ud over stropperne passer den super fint.

Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med amme BH’erne og vil helt klart anbefale dem. Jeg synes de lever rigtig godt op til det der bliver lovet med, at man få alle sine behov dækket i en amme BH.
Jeg synes helt klart de er alle pengene værd, da man får det der bliver lovet.
Den sømløse bh med indlæg koster 279 kr. og den i økologiske bomuld koster 249 kr.
Carriwells amme BH’er kan bl.a. købes hos Babysam og Mammashop.
Der er mange flere modeller end de 2 jeg har testet.

Carriwell kan følges på facebook siden @carriwelldenmark

Jeg håber I kunne lide denne anmeldelse og at jer der selv ammer eller snart skal til det, kunne få lidt inspiration til hvad man kan købe af amme BH’er. Det var i hvert fald et af de steder, hvor jeg selv var på helt bar bund.
Det skal lige siges, at selvom indlægget er lavet i samarbejde med Carriwell og Pixiagency er det min egen mening og oplevelse af produkterne.

XOXO
TrineJacobsen

Følg bloggen på:

FacebookInstagramBloglovin

2 comments / Add your comment below

  1. Ej et dejligt indlæg, jeg står snart selv i den situation at jeg skal begynde at kigge på ammebh’er og efter at have læst dit indlæg overvejer jeg da lidt at prøve dem 😊

Skriv et svar